--4-- VANZARE Dezinsectie non stop Bucuresti /Ilfov BUCURESTI BUCURESTI 1 ORIUNDE



marti, 30 Apr 2024 · 22:54            Cosul de cumparaturi  ·  Login  ·  Inregistrare
Home                 Contact
EXTERMINUS S.R.L.

Categorii
 SERVICII (17)


Magazin » SERVICII » DEZINSECTIE / DEZINFECTIE / DERATIZARE

   Dezinsectie non stop Bucuresti /Ilfov

100 RON

Contactati


DISPONIBIL IN
ROMANIA - BUCURESTI
Oras : BUCURESTI 1
Zona : ORIUNDE
Descriere
EXTERMINUS , va ofera o gama larga de servicii pentru acasa sau pentru afacerea dumneavoastra.Serviciile oferite de noi sunt non stop si sunt efectuate in cel mai scurt timp de la comanda dumneavoastra. Oferim la cele mai mici preturi de pe piata : deratizare , dezinsectie , dezinfectie , ignifugari , tratamente fitosanitare , tundem gazon , dezinfectam piscine .
  Combatem eficient toate tipurile de insecte vectoare ( gandaci , pureci , plosnite , furnici , tantari , muste , capuse etc.) atat in gradina cat si in locuinta .Oferim preturi personalizate in functie de suprafata , in urma unei vizionari gratuite .
  Oferim servicii autorizate pentru firme , atat in Bucuresti , cat si in Ilfov ( cladiri de birouri , magazine , cofetarii , restaurante , carmangerii , farmacii , cabinet medicale , asociatii de proprietari , complexe rezidentiale s.a.m.d.)
  Pentru servicii ddd si contracte , sunati acum!

Cosul de cumparaturi
Este gol.

Sectiuni


Distribuie



powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

Exterminus ofera servicii de deratizare,dezinsectie si dezinfectie in Bucurest,Ilfov si judetele limitrofe.Toate solicitarile sunt rezolvate in minim 2 ore de la preluarea comenzii.Pentru contracte,servicii si informatii sunati NON STOP la tel: 0752886326,0762851668 

X